Toteutimme alkuvuodesta kylpyhuoneremontin äänekoskelaiseen omakotitaloon, jossa alkuperäinen kylpyhuone haluttiin päivittää nykyaikaiseksi. Remontti sujui onnistuneesti ja kylpyhuoneesta luotiin ajattoman tyylikäs kokonaisuus, jonka etenemisestä kerromme tässä artikkelissa tarkemmin.

Kylpyhuone

Kylpyhuone ennen ja jälkeen remontin

Kosteusvaurio lattian alla

Koska lattiarakenteessa oli kosteusvaurio, lattia piikattiin kokonaisuudessaan auki ja kostuneet eristeet ja alustäyttö vaihdettiin. Kosteusvaurio aiheutui kaivon huonoista liitännöistä ja ne korjattiin samalla. Lisäksi seiniltä poistettiin vanhat laatat ja alakatto avattiin, sillä myös katto haluttiin uusia.

Uuden lattiavalun jälkeen päästiin suorittamaan tasoitustyöt. Tämän jälkeen kylpyhuone vedeneristettiin ja tila laatoitettiin uusilla, tyylikkäillä laatoilla. Kylpyhuoneen kalusteet vaihdettiin uusiin ja ne asennettiin samoille, hyviksi todetuille paikoille kuin aiemminkin.

Kylpyhuoneremontti

Ajattomat materiaalivalinnat

Uudistuneen kylpyhuoneen materiaalivalinnat noudattavat varsin tyypillistä, suomalaiseen makuun käyvää linjaa, jossa laattojen värimaailma koostuu mustan, harmaan ja vaalean eri sävyistä. Kylpyhuoneesta tuli ajattoman tyylikäs kokonaisuus, joka palvelee varmasti käyttäjiään vielä vuosikymmeniä!

Kylpyhuone

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat kuulla lisää tämän kohteen remontista tai palveluistamme, otathan rohkeasti yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla! Meiltä löytyy vedeneristyksiin VTT:n sertifioitu asentaja, mikä takaa pätevyytemme ja ammattitaitomme onnistuneeseen remonttiin.

Share This