Kotitalouksille

Rakentamisen ja remontoinnin palvelut

Pintaremonteista kylppäriremontteihin!

Kodin kylpyhuone kaipaa uusimista? Seinätkin pitäisi maalata ja keittiö uusia. Myös kesämökkiä voisi laittaa ja uutta sijoitusasuntoakin remontoida vuokralaisia varten. Kuulostaako tutulta? Meiltä tällaiset remontit ja urakat hoituvat käden käänteessä, joten otathan yhteyttä ja kysyt rohkeasti lisätietoja! Vähintäänkin autamme asiassasi eteenpäin.

Meille kaiken A ja O on avoin viestintä ja toimiva yhteistyö – haluamme rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, joiden pohjalla on luottamus siihen, että hommat sujuvat. Siksi sanomme ei sopimuskikkailulle ja venähtäneille aikatauluille.

Muistathan, että työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia! 

 

Pintaremontit

Pintaremontteihin lukeutuvat kodin erilaiset remonttityöt aina seinien maalauksista ja tapetoinnista lattiamateriaalien vaihtoihin ja keittiöremontteihin. 

Hoidamme tarvittaessa kaiken suunnittelusta siivoukseen saakka, jolloin huoleksesi jää vain nauttia työn lopputuloksesta!

Saunaremontit

Sauna on kodin vakiovaruste, jota ilman ei pitkään viihtyisi. Toteutammekin saunaremontit ripeästi: tyypillisesti remontin kesto on kolmesta viiteen päivään – toki remontin laajuudesta riippuen. 

Saunaremontit teemme pääsääntöisesti urakkahinnoittelulla, jolloin saat yhden, selkeän hinnan remontillesi.

Ulkoremontit

Onko haaveissa uusi piharakennus, autokatos tai vaikka kesäterassi?

Rakennamme ja korjaamme julkisivukorjauksista julkisivumaalauksiin – kysythän siis ulkotilojen remonteista lisää! 

Share This